Chuck474 Odesláno Září 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2014 Zdravím, mám problém a prosím o radu či pomoc. Mám RGH úpravu a mému mladšímu bráchovi se podařilo smazat Freestyle Dashboard. Jednoduše hledal, kde se dá najít místo na disku, co smazat a všiml si, že jsou na disku některé soubory, které nepatří k žádné hře, tak začal mazat jeden po druhém až už spustil jen originál hlavní menu. Stalo se Vám to někomu? Popř. co mám teď dělat? Jsem v tomto amatér, takže jakákoliv pomoc nebo rada vítána. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Září 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2014 Jak jsi sám napsal, tak smazal jen FSD - nikoliv RGH. Takže stačí, abys stáhnul FSD někde z netu (nejlépe z originálních stránek tady http://www.realmodscene.com/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_id=648 ), nakopíroval zpátky na disk, a máš zase vyhráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.