Braen10 Odesláno Září 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2014 (upraveno) Zaplnila se mi interní paměť na Slim s RGH a přestali se stahovat Covery atd. a tak jsem v nastavení zvolil možnost "Clear Data", aby se všechny Covery a TU smazali. Po vyčištění my neustále vyskakuje chyba "Freestyle 3 Crashed..." a nabízí to 3 možnosti: Zkusit pokračovat, návrat do NXE, nebo restart FSD. Vyběhne to při každém načtení FSD. Tuto chybu mi to vyhazovalo i dříve, ale po zvolení možnosti s pokračováním ta chyba zmizela. Poradí někdo co dále? Edit: Včera se stalo to, že po vyskočení chyby jsem stiskl Xbox Guide tlačitko, FSD se restartoval a najednou chyba žádná. Po restartu Xboxu se ale zase objevila a po opakovaná kroku s tlačítkem také.. Upraveno Září 9, 2014 uživatelem Braen10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Braen10 Odesláno Září 10, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 (upraveno) Už vím, že je potřeba přeinstalovat FSD - Reinstall FSD 3. Nemá ale někdo podrobný návod, co smazat, jak smazat, nebo co nahradit? Děkuji Upraveno Září 10, 2014 uživatelem Braen10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.