Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Rada pro nového uživatele konzole PS3-předem děkuji

c12345

Otázka

Ahoj,

jsem poměrně nový uživatel konzole playstation 3. Měl bych jednu otázečku ohledně účtů na konzoli. Na konzoli mám jeden hlavní účet (kde je i aktivované PS plus) a dále vytvořené dva podúčty. Na hlavním účtu kde je ps plus všechno v pořádku. Ale jakmile najedu na podůčet např. ted jsem zakoupil hru destiny tak z podůčtu ji ani nespustím píše mi to (musíte zaregistrovat sony entertaiment network). Jde mi o to, aby jsme v rodině nelezli na hru pořád z jednoho účtu, ale aby každý mohl hrát na svém. nevém jestli to dobře vysvětluju, ale zkrátka zakoupil jsem plusko, vytvořil mový účet kde mám i ps plus a zaregistroval.. Dále jsem pouze přidal další dva uživatele tím, že jsem je pojmenoval např. Miloš a Tonda (tam jsem nic neregistroval pouze jsem je takhle pojmenoval). Nic dál jsem nedělal. ted mi jde o to, jetli na takhle pojmenovaném podúčtu např. Miloš i tento musím standartně zaregistrovat a hlavně jak... protože nevím jestli se tam zadávají úplně jiné údaje, nebo stejné co mám na hlavním účtu, kde je plusko. děkuji za schovívast začínám....

Upraveno uživatelem c12345
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu