Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Rada pro nového uživatele konzole PS3-předem děkuji

Otázka

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

jsem poměrně nový uživatel konzole playstation 3. Měl bych jednu otázečku ohledně účtů na konzoli. Na konzoli mám jeden hlavní účet (kde je i aktivované PS plus) a dále vytvořené dva podúčty. Na hlavním účtu kde je ps plus všechno v pořádku. Ale jakmile najedu na podůčet např. ted jsem zakoupil hru destiny tak z podůčtu ji ani nespustím píše mi to (musíte zaregistrovat sony entertaiment network). Jde mi o to, aby jsme v rodině nelezli na hru pořád z jednoho účtu, ale aby každý mohl hrát na svém. nevém jestli to dobře vysvětluju, ale zkrátka zakoupil jsem plusko, vytvořil mový účet kde mám i ps plus a zaregistroval.. Dále jsem pouze přidal další dva uživatele tím, že jsem je pojmenoval např. Miloš a Tonda (tam jsem nic neregistroval pouze jsem je takhle pojmenoval). Nic dál jsem nedělal. ted mi jde o to, jetli na takhle pojmenovaném podúčtu např. Miloš i tento musím standartně zaregistrovat a hlavně jak... protože nevím jestli se tam zadávají úplně jiné údaje, nebo stejné co mám na hlavním účtu, kde je plusko. děkuji za schovívast začínám....

Upraveno uživatelem c12345

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu