dakine Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 zrovna shanim nejaky obal a brasnu na PSP a nevim jaky :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystoferus Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 zrovna shanim nejaky obal a brasnu na PSP a nevim jaky :lol: né že bych urgentně scháněl, ale taky nějaký vhodný by se šiknul, používám totiž obal z bývalého discmana:cheesygrin:.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 Pokud chces na to aby se ti neposkarabal a mohl hrat zkrs obal tak normalni pruhledny.Pokud chces tak jako ja aby se ti s psp nic nestalo tak vol plastovi nebo nejaky z tvrdeho materialu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Number_x Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 já mám kufřík a je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrzy Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 ja sem si objednal tohle tak sem zvedavej.Jde mi hlavne o to, aby se mi PSP neposkrabalo, kdyz ho budu nekam tahat.. napr v tasce do skoly. EDIT : jo ale tohle je na PSP Slim,myslim ze existuje i pro FAT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 to se mi moc nelibi , nema nahodou nekdo naky, nevim jak vypada kufrik) ale neco podobnyho? neo jen takova krabice, pokud mozno z tvrdeho plastu, a ne play in Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 ja bych chtel Playgear Pocket, ale uz ho nemuzu nikde najit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakine Odesláno Prosinec 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 muzete mi dat link na nejaky ten DOBRY e-shop kde tyhle veci prodavaj ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 ja sem si objednal tohle tak sem zvedavej.Jde mi hlavne o to,aby se mi PSP neposkrabalo, kdyz ho budu nekam tahat.. napr v tasce do skoly. EDIT : jo ale tohle je na PSP Slim,myslim ze existuje i pro FAT. Tohle jsem dostal k memu PSP slim, samozrejmne v bile barve, je to dobry tvrdy obal, ale zbytecne moc veliky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 Tohle jsem dostal k memu PSP slim, samozrejmne v bile barve, je to dobry tvrdy obal, ale zbytecne moc veliky..... tak do batuzku akorat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 tak do batuzku akorat... batoh nennosim.....takze mi je na nic, ale mam k tomu dakovej gumovej obal, kterej fakt super ochrani to PSP a jeste to vypada dobre a dobre padne na PSP. Prave shanim obal ze starehe fatu z value packu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nutis Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 ten starej obal mam, je cool :) ale nevim jestli se to da koupit samotné, kazdopadne kdyztak doporucuji tento orig. ... mekky, akorat na psp, nezabira misto, ja to strcim i do kalhot takze poho :) a o psp se stara hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sataspatas Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 ten starej obal mam, je cool :) ale nevim jestli se to da koupit samotné, kazdopadne kdyztak doporucuji tento orig. ... mekky, akorat na psp, nezabira misto, ja to strcim i do kalhot takze poho :) a o psp se stara hezky posli fotky toho gumoveho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 PSP Soft Pouch pro SLIM btw: prodávaj je na www.playcentrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jersey Jazz Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 ten uplně dole vypada stylově taka kapsa jak na bryle ale toto vypada v poho se rozhoduju mezi těmahle ale radši bych chtěl něco na krk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 Mam MULTI FUNCTIONAL BAG a jsem maximalne spokojenej.... vejde se tam v pohode vsechno!!! doporucuju !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 nejlepší je playgear pocket jenže podle toho co vim už se nevyrábí:(...a ten muj vám nedám:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxx Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 hodně luxusní je toto http://www.playcentrum.cz/deluxe-travel-case-psp200-psp-505901.htm , ale ta cena 770,-? jinak ja mam multifunctional bag a maximalni spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jersey Jazz Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 hodně luxusní je toto http://www.playcentrum.cz/deluxe-travel-case-psp200-psp-505901.htm , ale ta cena 770,-?jinak ja mam multifunctional bag a maximalni spokojenost jj taky sem se na nho dival možna si ho objednam vypada fakt dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 ja mam playgear pocket sem spokojeny a na krk jak sem tu cetl bych fakt nic nechtel trosku trapas jit po meste a mit psp na krku nebo tak proste se snazit zviditelnit nebo tak nejak no radsi ne nekdy mi vadi kdyz mi psp trci z kapsy ade videt tak spis radsi nejak nezviditelnuju psp vypada to pak trapne kdyz se snazis zviditelnovat nejake takove veci proste ani mp3 nebo tak neukazuju schvalne nejak aby vsichni videli ze to mam nebo tak proste mi to prijde trapne ale tak na to ma kazdy svuj nazor:D:D::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 Když jsem byl na srazu v Plzni, tak tam Ozzy8 přinesl takovou pěknou punkovou ponožku ;) fakt dobrá a nepoškrábe se to :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 ^nebo pouzdro od hipoxe :dozey: (šitý, nekvalitní jak kiki-riki z tržnice :dozey:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Still Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 ja bych chtel Playgear Pocket, ale uz ho nemuzu nikde najit... Zkus JRC tam jsem ho koupil já...:idea::arrow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Still Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 Mam MULTI FUNCTIONAL BAG a jsem maximalne spokojenej.... vejde se tam v pohode vsechno!!! doporucuju !!! taky jsem nad ním slintal:D hele jde upevnit na pásek????:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stallion66 Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 taky jsem nad ním slintal:D hele jde upevnit na pásek????:idea: Nie. Je iba s popruhom cez rameno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.