Rastar Odesláno Září 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2014 Zdravím, právě jsem si koupil za velmi dobrou cenu do sbírky xbox. Jedná se uplně o ten první velký. Není to 360tka! Nevíte někdo jak na tom rozchodit hry a případně kde je stáhnout ? Za rady moc děkuju. Ps.: omlouvám se jestli jsem to nezařadil správně ale nevěděl jsem kam to dát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Září 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2014 (upraveno) přes chip, letuje se do konzole, dělali mi to v servis konzole jak tu bliká nahoře banner...1000,-.a nebo jsou nějaký návody jak nainstalovat na hard disk speciální OS..zkus google a softmod pro xbox, ale potřebuješ k tomu original hru splinter cell, spájet si redukci s kabelu od gamepadu a USB prodlužovačky..atd Upraveno Září 15, 2014 uživatelem GyroX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.