sisoun92 Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 zdravim pořídil sem si znovu ps4 a furt mi nejde se připojit na wifi signal mam 80% tim by to být neměloa vždy mi to hodí tuhle hlášku a já už nevim co stim prosim poradte ... predem diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sisoun92 Odesláno Září 16, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 tak připojení sem už vyřešil ale ta rychlost stahovaní je otřesná ...200mb sem stahoval pul hodiny mozna dyl nevito co stim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mikas_cze Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 Bohužel to je problém serverů Sony. Mám to podobné, ikdyž vyjímečně stává že to docela i jede. Normálně na netu stahuju tak 3Mbps, ale z PSN store většinou tak kolem 512kbps. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sisoun92 Odesláno Září 16, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 dneska se mi to nechtelo prihlasit ani k uctu jak to bylo zpomaleny zkusim to kabelem a uvidim no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sisoun92
zdravim pořídil sem si znovu ps4 a furt mi nejde se připojit na wifi signal mam 80% tim by to být neměloa vždy mi to hodí tuhle hlášku a já už nevim co stim prosim poradte ... predem diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.