svobodam129 Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Odesláno Září 16, 2014 Čau čau, mám dotaz. Koupil jsem z playcentrum.cz Xbox One který byl prodávaný jako bazarový takže mě vyšel s kinectem na 10800. Byl udávaný jako bazarový ale je jako nový. A ten dotaz je. Když jsem to zapnul tak tam byl uložený účet toho kdo to dal do toho playcentra. K jeho účtu tam jsou vázané hry jako Forza 5, CoD : Ghosts , Ryse atd. Ale je to na heslo. Jeho emailovou adresu mám a to heslo bych od něj koupil. Chtěl jsem se zeptat jestli když ho od něj koupím tak jestli je možné ty hry nějak dostat na svůj účet abych to nemusel hrát pod jeho nickem a jeho účtem. Abych měl ty hry jakoby ve svém vlastnictví a nemusel se přihlašovat na něj. Díky moc za odpovědi Citovat
wopiczak Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Odesláno Září 16, 2014 pokud bude ucet nastavenej jako my home xbox, muzes hrat ty hry normalne prez svuj profil, taky to tak mam.. Citovat
svobodam129 Odesláno Září 16, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Září 16, 2014 ok díky moc za odpověď. A ještě oni ty hry jsou vázaný k účtu nebo ke konzoli? Když si je zakoupil na svůj účet tak si je pak může stáhnout do kolika konzolí chce nebo je to jen pro tuhle konzoli ? Díky :) Citovat
xDante1986 Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Odesláno Září 16, 2014 na tvém účtu ty hry budou k dispozici na jakékoliv konzoli ovšem na primární konzoli je mohou volně hrát i ty ostatní účty na konzoli....pak to nepůjde Citovat
Kenja Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Odesláno Září 17, 2014 Hele ono se nedá hrát digitální kopie když nejsi připojeny k internetu? Citovat
Unown Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2014 Dneska jsem si koupil od typka xbox one s 2 hrama FIFA 15 a forza 5, xbox se nechal kompletně obnovit, zadal jsem si svůj účet a hry tam nejdou, píše to, ze je to už použité. Takže to není vázané ke konzoli. A já tu teď nemám nic... Citovat
FeebeE Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2014 To je dobrý vědět.... Buďto ti to prodejce vědomě zatajil a nebo sám neměl ani tucha, že to takhle funguje. Předpokládám ale, že u normálních diskových verzí her to takhle nefunguje nebo se mýlím? Citovat
Unown Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2014 Spis sam nemel tucha, ze to funguje, jsou to hry, ktere byly v bundlu s xboxem Citovat
Kenja Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2014 Já nevím ale i na 360tce ty hry byli vazane k účtu nikoliv ke konzoli ne? U diskových verzi to je úplně jedno kde to pustis [emoji1] Citovat
Panther Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2014 Ja mel Titanfall na xboxu smazal jsem z toho vsechny ucty a slo to hrat klidne i na Guestovi. Nekomu jsem to tady prodal tak se ho klidne muzete zeptat. Citovat
Unown Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2014 To je pěkné naprd, bral jsem konzoli ze k tomu budou 2 hry a nemám nic :D :( Citovat
KRM Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2014 takze...kupuju x one a je k tomu cca 8 her...cili borec tam musi nechat svuj ucet abych ja si mohl zahrat hry ktere tam ma?To je dost nedomyslene jako.Musi byt nejaka moznost hry dat dal...kdyz je chce treba prodat z duvodu ze je uz dohral.Jak na to? Citovat
hulikfkz Odesláno Prosinec 23, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2014 Ne taková možnost není,digitální hry se prodávat po dohrání nedají:). Citovat
wopiczak Odesláno Prosinec 23, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2014 ale daji :) digitalni hry se daj prodat, ale pouze jako celej ucet, pro ty kdo maji v planu hru pozdeji prodat, staci zalozit druhej ucet a nedavat to na svuj hlavni, ten samej pripad jako v ps sekci http://console-forum.net/tema/163665-kupovani-slotu-her Citovat
KRM Odesláno Prosinec 23, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2014 (upraveno) takze nemuzu nalozit se svym majetkem jak chci...to je dost na pikacu.Mozna bych to nazval i svinstvem.Cili kdyz koupim xbox s 20 hrama..koupim si svych 5 pak se mi rozbije a koupim si zase bazarovy s 20 hrama...tak prijdu o tech prvnich 20 her.Takze kupovat xbox s tisicem her za padesat tisic (priklad) se nevyplati...xbox ma vzdy cenu jen zakladni.To je fakt zlodejna.Nevim jak to funguje ...kazdopadne u prodavajiciho jsem se prihlasil na svuj ucet a hry tam jsou vsechny.Takze pro me hratelny budou...teda doufam.....kvuli mladymu to rozdelavam az zitra. Upraveno Prosinec 23, 2014 uživatelem KRM Citovat
FeebeE Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2014 Digitálky můžeš opětovně stáhnout na svůj účet, takže pokud se ti xbox pokazí, tak se stačí na jiném přihlásit pod účtem, kde ty hry jsou a můžeš směle hrát dál. I když teda bez uložených pozic v singlu samozřejmě. Citovat
honzAK1468628136 Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2014 Pozice budes mit ulozene Xone se synchronizuje s onedrive. Citovat
FeebeE Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2014 výborně, tak to je zase pro mě novinka :) díky Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.