michaelv Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 Problém při přehrávání filmů !!!! nemohu si nastavit zobrazení víc než je [4:3] [NORMAL] na 3.40CF jde normálně TřiTypy nastavení [normal] [full] [zoom]..... JAK JE TO MOŽNĚ, DÁ SE TO NĚJAK ŘEŠIT??? Nechci se koukat nafilmy roztáhlé(zdeformované) na 16:9....POUŽÍVÁM FUNKCI ZOOM (hlavně u filmů 4:3) zde screen co mám na mysli..... ZA DOBRÉ ROZUMNÉ VYŘEŠENÍ DÁM POINTíky !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sparco Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 aky pouzivas program? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michaelv Odesláno Prosinec 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 POUŽÍVÁM PROGRAM TEN CO TAM JE V PSP!!!!!!! žádný jiný jsem zatím nezkoušel...... takže nevim.... normálně v ikonách najedu MOVIE klik a spustí se to....... ___________________________________________ Někdo to tu už řešil tak už hodinu hledám na foru už jsem daleko ale nic.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sparco Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 omg ale program cez ktory konvertujes filmy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michaelv Odesláno Prosinec 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 vše je téměř [3GP Converter].... ___________________________________________________ to znamená stahnout si z jiného programu vykonvertovanej FILM.....juuuu.... hmmmm tak to saméééé to dělá........ ASI TO TÍM NEBUDE????....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 konvertuj pres xvid4psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 to je tim že je konvertuješ v rozlišení 480x272,pak už neni potřeba fullscreen jelikož to je na celou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michaelv Odesláno Prosinec 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 Já jen že ten samej film!!!! na druhém PSP 3.40CF mohu sledovat s funkcí ZOOM!!! (na 3.52M33-4 mi to funkci [ZOOM] už nenabídne) To je můj postřeh mezi 3.40CF a 3.52CF..... a to je to co mě štve... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
michaelv
Problém při přehrávání filmů !!!! nemohu si nastavit zobrazení víc než je [4:3] [NORMAL]
na 3.40CF jde normálně TřiTypy nastavení [normal] [full] [zoom].....
JAK JE TO MOŽNĚ, DÁ SE TO NĚJAK ŘEŠIT??? Nechci se koukat nafilmy roztáhlé(zdeformované) na 16:9....POUŽÍVÁM FUNKCI ZOOM (hlavně u filmů 4:3)
zde screen co mám na mysli.....
ZA DOBRÉ ROZUMNÉ VYŘEŠENÍ DÁM POINTíky !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts