Medwen Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 Mam takovy problem ze kdyz chci spustit nejakou hru na psp tak bud se rozjede jen po reklamy a pak se psp vypne a nebo nacita i pul hodky a furt nic.Mam psp slim 3.71 M33-3 a kartu modry sandisk 4GB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 zkus vypnout pluginy a zmenit umd driver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sAintRK Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 alebo chod do FLASH1 pamete a vymaz config..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 sAintRK: ale to smaze nastaveni recovery btw: dleaji ti to vsechny hry ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krystoff Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 a to dělá vždycky nebo někdy? protože nekdy se psp proste kousne a restrtuje ale kdyby to bylo vždycky tak skus reinstal firmware Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sAintRK Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 ee normal ja som nemohol hravat hry tiez my to mrzlo a som zmazal config .se ten co je tam navyse nie priecinok ale tu jednu ikonu odpojil USB a ked som pustil gamesu tak v pohodke ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Medwen Odesláno Prosinec 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 No dela mi to u vsech her.Jo zkusil sem smazat ten config .se a pak znovu nastavit ten UMD Mode na Sony NP9660 No Umd a ted uz mi hry nenajedou vubec a napise to :The game could not be started. ( 80020148 ) Jo a jeste jak mam kdyztak reinstalovat firmware?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 me to dela hra wwe08:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miran Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 Mám 3.71 M33-2 na Slimákovi a taky mám stejný problém s ISO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Medwen
Mam takovy problem ze kdyz chci spustit nejakou hru na psp tak bud se rozjede jen po reklamy a pak se psp vypne a nebo nacita i pul hodky a furt nic.Mam psp slim 3.71 M33-3 a kartu modry sandisk 4GB.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts