sutroza Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Zdravím všechny. Chci si stáhnout hru na store,ale u všech her mám měnu nastavenou v librách. Neznáte prosím někdo podrobný návod (v cz!!),jak to zmenit na kč? Moc díky...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BlackFrogg Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Mas registraci na anglicky ucet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BlackFrogg Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Musíš mít Eu potažmo cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sutroza Odesláno Září 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Tomu tak nějak rozumím.Jen nevím,jak z toho ven. Jak tam dát EU či CZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BlackFrogg Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Udělat si acount na sony europe ne na sony GB ne na sony US ale europe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sutroza Odesláno Září 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 No to bych při registraci samozřejmě zadal,ale me to Evropu vůbec nenabidlo,nejbližší region se mi tam naskytl GB. Škoda,ze to nejde změnit na stávajícím úctu. Ale stejně díky za pomoc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sutroza
Zdravím všechny.
Chci si stáhnout hru na store,ale u všech her mám měnu nastavenou v librách.
Neznáte prosím někdo podrobný návod (v cz!!),jak to zmenit na kč?
Moc díky...:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.