skolni.flakac Odesláno Září 28, 2014 Nahlásit Odesláno Září 28, 2014 Zdravim. Libi se mi možnost komunikace pomocí mono headsetu, ale ten originální je takovej ..., no základní. Dalo by se pomoci tohoto adaptéru: prislusenstvi-herni-konzole.heureka.cz/xbox-one-stereo-headset-adapter/ připojit tyto sluchátka: sluchatka.heureka.cz/tritton-kaiken-mono-chat-headset/ ??? Sice je to varianta asi za 1100,- ale o to vubec nejde :D Citovat
0 captforest Odesláno Září 29, 2014 Nahlásit Odesláno Září 29, 2014 Dalo, připojíš tam cokoliv, co má 3.5 jacka. Citovat
0 vosay Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Odesláno Září 30, 2014 Chtěl bych se zeptat, zda má někdo zkušenost s 5.1 sluchátky? Mám Sharkoon X-Tatic 5.1 a jde mi hlavně o chat resp. komunikace v party. Zvuk jako takový běží přes optiku. U 360ky jsem jen propojil sluchátka s ovladačem a hotovo. U XO si nejsem jistý, píšou že přes ovladač běží rovnou stereo zvuk, tak aby se to nějak "nemlátilo". Někde jsem viděl video, že musel upravit ten propojovací kabel (asi kvůli jackům), ale nemůžu ho najít. Díky Citovat
Otázka
skolni.flakac
Zdravim.
Libi se mi možnost komunikace pomocí mono headsetu, ale ten originální je takovej ..., no základní. Dalo by se pomoci
tohoto adaptéru:
prislusenstvi-herni-konzole.heureka.cz/xbox-one-stereo-headset-adapter/
připojit tyto sluchátka:
sluchatka.heureka.cz/tritton-kaiken-mono-chat-headset/
???
Sice je to varianta asi za 1100,- ale o to vubec nejde :D
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.