Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Ovladač na win 8.1

Balus

Otázka

Dobrý den, koupil jsem si kabel, kterým bych propojil můj počítač s ovládačem od mého xboxu 360. U nového windowsu 8.1 mám ovšem problém, nedaří se mi ovladač rozjet. Na youtube jsem našel nějaké návody, stáhl jsem ovladač (který je jen na win7) ale následně, když se dostanu do Správce zařízení, ovladač mám již ve skupině Periferie pro Xbox 360. Ostatní v návodech tuto skupinu ještě neměli. Vše vypadá, že je zapojené, ale ovladač stále bliká a nejede.

Nemáte to někdo vyzkoušené? Já si nevím opravdu rady.

Díky za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Našel jsem tento návod. http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-on-other-devices/windows/xbox-controller-for-windows-configure#d0ff75597b1b486f9dcc5240913b64c1

V bodu

1. Ověřte, že je herní ovladač zobrazen v části Zařízení, potom na něj klikněte pravým tlačítkem myši a klikněte na položku Nastavení herního zařízení.

nemám můj xbox v Zařízení, ale v Neurčené.

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators

Ahoj zadny takovy kabel na propojeni ovladace X360 s PC neexistuje . Jedine play and charge kit na dobijeni baterky . Musis mit jedine dratovy ovladac kde je kabel v ovladaci napevno a nebo si koupit bezdratovy x360 ovladac urceny k pc , kde je v baleni i prijimac do USB pro bezdratove propojeni s pc .

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators

Presne tak , to co sis koupil slouzi jen k dobijeni baterie , ale ovladac s tim nesparujes k pc . Nebo prodej bezdratak i s play and charge kitem a kup si dratovy ktery muzes pouzivat jak k pc tak k xboxu . Omezeni je vsak 2,5 metrovy kabel oproti bezdratu :-)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu