Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Různé druhy Xboxů?

Daniel99j

Otázka

Zdravím,

předem se omlouvám jestli vám budou moje dotazy připadat pitomé, ale jsem od mala spíše PSkař a tak se v Xboxu moc nevyznám. Nedávno jsem si od kamaráda koupil svůj historicky první X360 a mám k tomu spoustu otázek a pokud mi je tu někdo zodpoví, budu mu velice vděčný :) :D

- V první řadě, je mi jasný že je více typů Xboxu, ale já vůbec nevím jaký jsem to koupil. (Dá se to někde zjistit?) Ale hrozně mě zaskočilo, že můj Xbox nemá konektor HDMI... jelikož mám 110cm LED TV s Full HD tak mi není moc příjemné hrát přes SCART.. dá se to nějak vyřešit? Pomocí nějakého jiného kabelu? A jakého?

Momentálně můj Xbox můžu popsat jen tak, že je hrozně velký (větší než PS3 fat), celkem dost těžký a na kabelu do elektřiny je obrovský šedý zdroj o velikosti téměř mého předloktí :D

- Mají všechny Xboxy podporu bezdrátových controllerů? Dostal jsem k tomu USB controller a rád bych si koupil bezdrát, jenže bych byl nerad znovu zaskočený tím, že mi je k ničemu :D

- Když je nějaký Xbox flashnutý, smí se s ním uživatel připojit k netu, nebo hrozí že dostane BAN nebo něco podobného?

...předem díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

1. Pokud nemas HDMI konektor na xku, tak se nejspise jedna o prvni verzi Xenon popr. Opus.

2. Bezdratovy ovladac jde ke kazdemu X360, musis jej jen sparovat tlacitkem. USB Contoller se pouziva k PC, aby jsi mohl pouzivat gamepad(volant,...), proste veci co jsou k ovladani xka na PC

3. Pokud mas AKTUALNI flash a dodrzujes urcite pravidla pri paleni (media, vypalovacka, kontrola Abgx,..) tak muzes hrat online. Ale nikdo ti nezaruci ze jednou Ban nedostanes, je to proste 50 na 50.

Jestli chces lepsi obraz, tak muzes pouzit kabel k zapojeni component http://www.gamestation.cz/xbox-360-kabely/component-hd-av-kabel.htm popripadne VGA kabel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu