sutroza Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 Zdravím. Chci se zeptat..jak jeto z použitým BF4?Je to jako z X360 kdy fungoval MP jen na účtu,kde byl passkod aktivován,nebo si zahraju i použitý? Díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yanek71 Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 Je to jiný, MP na PS4 funguje tak, aby si mohl hrát potřebuješ mít aktivované PS+ které stojí 1200 kč na rok.Obdoba goldu na x-boxu.Jen s tim rozdílem , že na své konzoli můžeš mít víc profilů kterým MP pujde taky.Na x-boxu musí mít gold každej profil aby mohl hrát MP online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sutroza Odesláno Září 30, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 Takže rozumím tomu dobře..,když si koupím použitý Battlefield 4,potřebuju k tomu od prodejce i ten profil na kterém byl BF online aktivován.Protože na X tomu tak bylo. Na X jsem multiplayer rozjel jen na tom účtu,na kterém byl aktivovaný onlinepass.Byla to hra na jedno použití. Jde mi o to,abych nekoupil použitý BF a mulťák mi nepojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wesenix Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 Jediný co potřebuješ je disk a členství v PS+ kvůli MP... už není žádný online pass takže to není vázaný ke konkrétnímu účtu. Zkrátka kdekoliv a u kohokoliv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sutroza
Zdravím.
Chci se zeptat..jak jeto z použitým BF4?Je to jako z X360 kdy fungoval MP jen na účtu,kde byl passkod aktivován,nebo si zahraju i použitý?
Díky..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.