frog123_ Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Ahoj :) Hrajete už někdo TitanFall? můj nick je Frog10041990, kdyby měl někdo náladu, hraji většinou od 19h . Nevíte někdo, kde najít, či jak najít Český hráče na tuto hru ? Či jestli už neexistuje, nějaký to téma, kde se tyhle věci řeší. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 hraju klidne si me pridej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frog123_ Odesláno Říjen 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Oka :) Jinak koukám že si též z LTM :D Náhoda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Jsem si ano nevsiml ze jsi z LTM. Třeba se potkáme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheGlore Odesláno Říjen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 tiež hrám môj nick TheGlore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Když si koupím tuhle hru, která je s live teď za polovinu, musím si koupit i season pass, nebo ten nepotřebuju? https://store.xbox.com/cs-CZ/Xbox-One/Games/Titanfall/8ef9f044-dab7-49f9-9ec6-0aa4c1686efe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eMJay Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Není potřeba, Season pass je jen na přidavné balíčky s mapami, celkem jsou 3, ale jelikož ten Season pass je taky zlevěný dost, tak se to vyplatí koupit taky bych řekl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permon Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 Taky o této hře uvažuji, když je za polovinu. Ovšem vzhledem k tomu, že je to čistě multiplayer, tak mám obavy, že až se dostanu k hraní, tak už ji hrát nikdo nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 I když je stara tak ji hraje hodne lidi. Toho se neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Desmo Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 ahoj,bude dnes někdo hrát:-)? přidal bych se,nemám večer cobdělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 Ahoj,dneska jsem to koupil,moc prijemne me to prekvapilo...zotra urcite budu hrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Desmo Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 tak si mě přidej:-). jiricekcizecek8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frog123_ Odesláno Listopad 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 Taky mně to mile překvapilo. Jelikož pro mně mají na hraní největší význam multiplayerovky, tak tohle nemá chybu, je to přesně to co si představuji. Můžeš bojovat s robotem a nebo klasickým způsobem. Je to promakané, co se týče rychlosti, hratelnosti(arkádovka), výzbroje atd. Myslím si že MS šlo správnou cestou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 Pravda je ze COD nehraju,ale Titanfall to asi bude jina :D ... Dopiju ranni kavu a sup do robutka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Listopad 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 K večeru budu na xboxu :). Mužem klidně dat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Desmo Odesláno Listopad 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 No včera jsme si spolu moc nedaly:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 Ja ted hraju tak jestli mate nekdo chut tak se pripojte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frog123_ Odesláno Listopad 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 Závist Jsem v Práci SAKRA :D Jinak už má nikdo koupeno DLC ?? Je to nějaký zázrak? Abych nemusel zbytečně tasit Dollary :thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Listopad 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 Stojí to za to. Kup si to ve slevě za těch 170,-. Proste za hubičku. Ja jsem Ti poslal invite ale nemluvil jsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Desmo Odesláno Listopad 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 To dlc mě stálo dokonce jen 124 kaček. Ja vím,že poslal,ale než jsem došel pro sluchadla,tak bylo po hehe:-D. Ale v pár hrách se společně bylo:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Listopad 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 Tak mám taky Titanfall. Za 249Kč i se season passem jsem neodolal. Kdyžtak si mě přidejte, kdo by chtěl zahrát. GamerTag: FakinLaus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 stejně jako hackys , koupený Titanfall se season passem, takže můžem někdy zahrát :) Dost mě to baví. nick xXFeebeEXx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 Titanfal deluxe edice za 250kč je skoro zadarmo. Hodně mě potěšili touto cenou. Jaký mód máte nejradši? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 Já mám už něco nahráno na PC, tak jsem Titanfall kupovat kvůli toho nechtěl, ale za tu cenu jsem to stejně vzal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 Jaký mód máte nejradši? Moc toho nahraného nemám, hraju nejvíc kampaň. Tam se točí několik map dokolečka. Ale z modů zatím hard point Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.