Thunderr CZ Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 zdravim parani, nevi nekdo, jak dlouho ma dnes trvat udrzba psn? Zrovna jsem si domu prinesl Shadow of Mordor, a nemuzu si kvuli tomu pridat bonusovy kody :( Ale prvotni update hry se mi stahl normalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 O plánované údržbě jsem nic nečetl, ale taky mi to nejede, takže asi nějakej výpadek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 Právě že údržba je oficiálně naplánovaná až na 10.10. Že by to zase hackli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 Ddos neni hack . Dumbf*cks! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l0c4l Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 To je ukrutný nejde to od rána a stále nic :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 http://www.playstationlifestyle.net/2014/10/02/psn-down-worldwide-for-unspecified-reason/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 ja rano vpohode hral destiny az ted po updatu vity jsem si vsiml ze to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 Tak já už funguju:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.