ps4ps4 Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 Protože mě v JRC nedali český manuál a vlastně tam ani žádný velký anglický není alespon v JRC u PS4 to tak prodávají,tak nevím k čemu je třecí plocha na ovladači PS4?Použil to někdy někdo?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 myslis touchpad? nektere hry ho vyuzivaji, muzes ho napr. vyuzit pri psani zprav, napr. ve fife se s nim prepinaji pisnicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ps4ps4 Odesláno Říjen 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 (upraveno) Rozumím,při střelbě to nejde využít k míření či hodu granátů?Protože např. v GTA by se to dost mohlo hodit a mohl by to nahradit myš,některé akce při řízení jsou dost špatné bez myši. Upraveno Říjen 2, 2014 uživatelem ps4ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 to netusim jestli to v nejake hre je, ja mam zatim jen fifu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trefslak Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 Da se vyuzit i v Killzone, Warframe, Diablo3, Wolfenstein, Plants vs Zombie atd.. Kazda hra ma sve vyuziti touchpadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spleskin Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 Treci plocha mě dostala. Jinak slouží většinou k otevírání inventáře, mapy apod. Vždy v tutorialu se to dozvis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ps4ps4 Odesláno Říjen 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 Trefslak Wolfenstein tady jsem to neviděl jinak než,že otvírala po zmáčknutí jedno pod menu.OK Spleskin já myslel,že se s tím dělají nějaké kousky jako pohyb.OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ps4ps4 Odesláno Říjen 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 (upraveno) Perfektně se s tím píše.Jak ovšem skočíte na net už musíte popojíždět čudlíkem a pak se zase soukat než třecí plocha umožní zase psát,takže to umí pouze psát.Proboha to snad dělala opilá čínanka,to nejde rovnou použít na celou plochu,když už? Např.bych použil ten pohybovej senzor a pohnul normálně ovladačem místo páčkou. Upraveno Říjen 13, 2014 uživatelem ps4ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike03 Odesláno Říjen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2014 Me se s tim pise na pikacu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ps4ps4 Odesláno Říjen 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2014 (upraveno) Mě se tím samozřejmě také píše na pěknou:.x .............................................................xx ...........................................................x---x ...........................................................x---x .............................................................xx ..............................................................x Upraveno Říjen 15, 2014 uživatelem ps4ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ps4ps4
Protože mě v JRC nedali český manuál a vlastně tam ani žádný velký anglický není alespon v JRC u PS4 to tak prodávají,tak nevím k čemu je třecí plocha na ovladači PS4?Použil to někdy někdo?..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.