kaaapo Odesláno Říjen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2014 Zdravim, kupil som si PS4 aj s fifou 15.problem je v tom ze akonahle som pripojeny na net tak mi hra uplne seka.a to aj single player aj multiplayer.skusal som aj wifi aj cez kabel ale stale rovnako.pripojenie mam okolo 13mbps.neviem ci to je hrou alebo netom.ale akonahle hram fifu bez pripojenia na internet tak ide vsetko ok.stahoval som si aj demo nhl 15 ktory ma 2,7 gb a mal som to stiahnute asi za 20 min.takze rychlostou by to nemalo byt.aj v connection status mi ukazuje download 13mbps.cim to moze byt?psn uctom alebo cim?uz neviem co mam spravit.pls help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2014 mel jsem stejny problem musis v nastaveni routeru vypnout UPNP a bude to OK : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaaapo Odesláno Říjen 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2014 Paraaaaaada uz to ide.diky moc.toto by ma v zivote nenapadlo ze to moze byt problem.dik este raz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
memfiso Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 Zdravím mám možná podobný problém akorát s xboxem. Týden vše běželo normálně a poté se začal sekat singl i multiplayer fifa.. Přijde mi jen právě divné, že to týden šlo bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.