rhinos Odesláno Říjen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2014 K Vanocum chci synovi 6 let a samozrejme i sobe koupit ps4...sice jsem uz tak natesenej ze bych to poridil uz ted... Ale premyslim jake hry jsou pro takhle relativne male deti k dispozici... Hraje uz ted na ipadu hraje ruzne hry. Bavi ho transformeri,lego ninjago a maxsteel. Existuje neco podobneho aby to nebyl nejaky shit i na ps4? Pripadne vylozene hry pro male deti? Hrajeme treba na ipadu raymana... Tady jsem videl Little big planet. Pak bych chtel nejake ne moc realisticke auta... Ja hraval na pc serie nfs. vim ze to neni nic moc ale na to jeho blbnuti... Neni treba flatout i na ps4? To neni moc realisticke a da se tam dost blbnout... Me osobne zaujal Driveclub ale to asi pro deti moc nebude... Nejake dalsi tipy ocenim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2014 máš tam lego hry, knack, bude vycházet LBP 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 Můj 8 lety bratr dohrál knacka ( občas jsem hrál s ním ) ve dvou je to sranda. Jinak lego marvel jde taky ve dvou. A auta určitě nfs, driveclub by nedával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhinos Odesláno Říjen 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 a daji se uz nejak hrat hry z PS3? Koukal jsem ze tam je vyber trochu vetsi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 Teď ne ale půjde to ale pomocí streamu....zapujcis si hru za prachy....na určitou dobu....nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 S mladym parime vsechna lega, co jsou na PS4:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ItzRikoss Odesláno Říjen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2014 Rayman Legends :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sh11m11 Odesláno Listopad 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2014 Rayman Legends, Child of Light, Lego hry, bude Little Big Planet 3, Unfinished Swan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Listopad 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2014 A nebo spoustu Indie her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.