valyhonda Odesláno Říjen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2014 Zdravím,potřeboval bych poradit. Kupoval jsem malé hru plants vs zombie(použitou). Dnes jsem ji pustil,nainstalovala se v pohodě a když ji chci hrát,tak to píše,že to chce hru aktualizovat. Nemám s tím zkušenosti. Neporadil by mi někdo prosím,jak to uďelat? Za každou rada moooc děkuji...:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Říjen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2014 Musíš bejt připojenej k internetu což asi nejsi protože by ti to mělo samo nabídnout aktualizaci.Jinak tahle hra nejde hrát ofline je to čistě online multiplayerova hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valyhonda Odesláno Říjen 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 Právě že jsem připojený k internetu...:-((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Říjen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 Tak to je divný já když pustim psko tak když jsou nějaký aktualizace tak je začne automaticky stahovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.