dessperadoss Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Čau, dostal se mi do pc bez jakéholiv ohlášení jeden virový program Total HD, který mi v prohlížeči dělá bordel. Při surfování na internetu mi vyskakujou všude samé reklamy a otevírají se mi libovolně jiné internetové stránky. Zkoušel sem to vymazat přes ovladací panely, přes Ccleaner ale bez efektu. Na googlu jsem našel pár návodů ale celkem bez šance. Našel sem i jeden program (SpyHunter), který by to měl přímo odstranit, ale při instalaci programu mi to napíše "Jednotka C:/ není platná". V pc sem uplný lajk, takže díky za každou radu, případně návod jak s tímhle pryč. Jinak jako prohlížeč mám Operu a systém Windows XP. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 6, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Ahoj pouzij program combofix , spust ho v nouzovem rezimu (restartuj pc a a mackej F8 dokud se neobjevi nabidka , tam vyber system spustit v nouzovem rezimu) . Spust combofix a tam uz to snad poznas jak ovladat , je to jednoduchy program . Nech ho pracovat , obcas vypada ze nic nedela ale porad pracuje . http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/antiviry/jednoucelove/combofix/ Pak to projed jeste treba spyboot search and destroy programem . Par lidem uz jsem takto spolehlive odstranil zakerne spywary a viry z pocitace . Osobne ale doporucuji reinstal pc , pokud uz to mas zavirovane delsi dobu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Říjen 6, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Při stahování combofixu mi avast zablokuje stránku, tak abych zas nestáhl další vir :flexion: zkoušel sem ho stáhnout i na jiných stránkách, ale avast to i dále blokuje. :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Stáhnul jsem něco podobnýho, a jako obvykle mi pomohl malwarebytes - https://www.malwarebytes.org/ - smaže hodnoty i v registrech, kam se většinou tyhle sra.čky dostanou, takže by měl bejt klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 6, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Při stahování combofixu mi avast zablokuje stránku, tak abych zas nestáhl další vir :flexion: zkoušel sem ho stáhnout i na jiných stránkách, ale avast to i dále blokuje. :-)) Nojo to se nekdy stane ze neco avast hlasi jako vir , ale vir to neni . V takove situaci si na chvili vypni stity . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Říjen 6, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Tak použil sem ten program Combofix, vše proběhlo dobře, ale bohužel problem to nevyřešilo :-/ Pak sem tedy zkusil nainstalovat i ten malwarebytes, ale ten mi bohužel při instalaci háže chyby. Takže jsem z toho už zoufalej :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 6, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Zalohovat data a preinstalovat Windows , rekl bych ze ti nic jinyho nezbyva . A nebo bez za profikama pres viry na www.viry.cz/forum . Ale budes to opravovat hodne dlouho a kdovi jestli opravis , reinstalem PC to mas mnohem rychlejsi . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 (upraveno) Nevim co s tim malwarebytes děláš, normálně to funguje... Pokud ale ne, tak tady máš alternativu http://www.spywareterminator.com/cs/ nebo http://www.enigmasoftware.com/ Upraveno Říjen 6, 2014 uživatelem sovik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomashek13 Odesláno Prosinec 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2015 Taky jsem měl tento problém s nechtěným programem MoneyViking, který se mi nainstaloval společně s aktualizací KMP Playeru z ofic. stránek a pomohl mi reinstall prohlížeče který je nastaven jako výchozí (u mě Chrome), protože když jsem ten problém měl, tak jsem zjistil že na Microsoft Edge je to v pořádku, tak jsem to zkusil a zatím to jede, takže reinstall celého Windowsu v některých případech nemusí být nutná :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.