Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Problem vir Total HD


dessperadoss

Recommended Posts

Čau, dostal se mi do pc bez jakéholiv ohlášení jeden virový program Total HD, který mi v prohlížeči dělá bordel. Při surfování na internetu mi vyskakujou všude samé reklamy a otevírají se mi libovolně jiné internetové stránky. Zkoušel sem to vymazat přes ovladací panely, přes Ccleaner ale bez efektu. Na googlu jsem našel pár návodů ale celkem bez šance. Našel sem i jeden program (SpyHunter), který by to měl přímo odstranit, ale při instalaci programu mi to napíše "Jednotka C:/ není platná". V pc sem uplný lajk, takže díky za každou radu, případně návod jak s tímhle pryč. Jinak jako prohlížeč mám Operu a systém Windows XP. :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Ahoj pouzij program combofix , spust ho v nouzovem rezimu (restartuj pc a a mackej F8 dokud se neobjevi nabidka , tam vyber system spustit v nouzovem rezimu) .

Spust combofix a tam uz to snad poznas jak ovladat , je to jednoduchy program . Nech ho pracovat , obcas vypada ze nic nedela ale porad pracuje .

http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/antiviry/jednoucelove/combofix/

Pak to projed jeste treba spyboot search and destroy programem .

Par lidem uz jsem takto spolehlive odstranil zakerne spywary a viry z pocitace . Osobne ale doporucuji reinstal pc , pokud uz to mas zavirovane delsi dobu .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators
Při stahování combofixu mi avast zablokuje stránku, tak abych zas nestáhl další vir :flexion: zkoušel sem ho stáhnout i na jiných stránkách, ale avast to i dále blokuje. :-))

Nojo to se nekdy stane ze neco avast hlasi jako vir , ale vir to neni . V takove situaci si na chvili vypni stity .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 year later...

Taky jsem měl tento problém s nechtěným programem MoneyViking, který se mi nainstaloval společně s aktualizací KMP Playeru z ofic. stránek a pomohl mi reinstall prohlížeče který je nastaven jako výchozí (u mě Chrome), protože když jsem ten problém měl, tak jsem zjistil že na Microsoft Edge je to v pořádku, tak jsem to zkusil a zatím to jede, takže reinstall celého Windowsu v některých případech nemusí být nutná :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu