skolni.flakac Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 (upraveno) Turnaj je ve fázi REGISTRACE. - ta potrvá až do pondělí 13.10 do půlnoci - první zápas by se tedy mohl odehrát 14.10 Hraje se stylem 1 v 1 na jeden vzájemný zápas Pro tuto příležitost jsem vytvořil i speciální webovou stránku, kde budou veškeré výsledky, tabulky, pavouk a kde jsou již sepsaná pravidla http://xboxone.php5.cz/turnaje-pripravujeme/ vše bude pod kolonkou označující tento turnaj Herní systém se bude odvíjet od toho, kolik lidí se nakonec registruje. varianty jsou buď: - 3 - 4 tabulky po cca 4 lidech a následný pavouk - dvě velké skupiny ze které vzejdou 4 nejlepší to semifinále a finále - jedna velká skupina hraná systémem každý s každým - na všechny tyto varianty jsme připraveni Pokud se chcete registrovat, udělejte tak zde. Všichni, kteří se na přípravě turnaje podílíme, jsme připraveni udělat pro funkčnost a hladký chod turnaje maximum. Pokud by byla účast velká, již teď jsme se bavili o možnosti od některého z dalších turnajů věnovat i ceny. Upraveno Říjen 6, 2014 uživatelem skolni.flakac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 6, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Minule jsem se pro vás snažil vytvořit turnaj ve forze, což se ale moc nepovedlo. Teď mám již spolupracovníky a věřím tomu, že se nám tentokrát povede vše dotáhnout do zdárného konce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 Tak první registrace doletěli :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 posledních cca 24 hodina na registraci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.