Gmer Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 To není snad možné... Hledám, jak blázen, ale nedokáži nic důvěryhodného najít. Už jednou jsem stáhl GTA V FAKE, nechci to udělat znovu. Takže prosím, neví někdo, kde by se dala sehnat ke stažení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dais Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 Na kazdym warez foru nebo vetsi strance s torrenty pokud to nedokazes najit ani tam tak snad by jsis ty hry mel kupovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chaozz Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 Vetsiho borce jsem tu nevidel :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Gmer
To není snad možné... Hledám, jak blázen, ale nedokáži nic důvěryhodného najít. Už jednou jsem stáhl GTA V FAKE, nechci to udělat znovu. Takže prosím, neví někdo, kde by se dala sehnat ke stažení?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.