Filipp Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 Zdravím, má někdo zkušenosti s nákupem na Amazon.com - konkrétně nákup digitálního kódu hry a následného zadání a stažení z US PSN ? Zkoušel jsem tento nákup realizovat, problém je v tom že digitální kódy prodávají pouze zákazníkům s US adresou. Má otázka tedy zní, proběhne vše ok, když si na amazonu nastavím US adresu ? Ikdyž se bude adresa lišit od adresy na mé kreditní kartě ? Předpokládám že kód hry potom přijde na email .... Díky za info :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Staník Špalík Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 Zdravím, má někdo zkušenosti s nákupem na Amazon.com - konkrétně nákup digitálního kódu hry a následného zadání a stažení z US PSN ? Zkoušel jsem tento nákup realizovat, problém je v tom že digitální kódy prodávají pouze zákazníkům s US adresou. Má otázka tedy zní, proběhne vše ok, když si na amazonu nastavím US adresu ? Ikdyž se bude adresa lišit od adresy na mé kreditní kartě ? Předpokládám že kód hry potom přijde na email .... Díky za info :)) Ahoj,já takhle nakupuju bez problémů,hry jsou na Us storu podstatně levnější.Jediné co musíš udělat je vymyslet si nějakou americkou adresu,kartu ti to vezme bez problémů.Kód ti přijde mailem a zobrazí se ti i na účtu amazonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.