lupama Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 Ahojte, zajímalo by mě, jak vypadá váš herní kutloch (tam kde sedite celý den a čumíte do TV a hrajete Playstationa :-D ) Můžete popsat i co vše tam máte a nějaké tipy taky nemusí být na škodu. Já něco vyfotím odpoledne. :-) pokud tu toto téma je, tak mě prosím na něj odkážte a toto smažte. díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Říjen 16, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Takže dnes jsem přidělal TV na zeď a teď to mám takhle :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 No vidis to. Ted mas hodne prostoru kolem PS4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Říjen 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Jo ted jo,ale ze by byla nějaký změna se mi zrovna neprojevuje... Nechapu to. Mám téma v otázky a odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Říjen 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 To sem nikdo nepřidá fotku? :-D tady to je mrtvý :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Říjen 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 [ATTACH=CONFIG]26424[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]26425[/ATTACH] Tady je někdo těžce za vodou :-D krásný :-) kolik palců? Pěkná sbírka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Tak todle je moje malý království Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Říjen 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Tak todle je moje malý království [ATTACH]26428[/ATTACH] Pěkný, moderní, když jsem dělal truhláře, takový nábytek jsem si chtěl taky udělat, jenže se mi nechtělo zbavovat nábytku z borovice. Mám z něj vše a vše jsem si dělal sám. Hodila by se ti tam bílá konzole co? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Hodila no..... Sedačka je bílo-šedivá. Ta černá konzole se tam ztrácí :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 55 palců mám trochu už problém s místem hry už držím ve skříni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Říjen 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 55 palců mám trochu už problém s místem hry už držím ve skříni :D Musíš vyhazet hrnicky, kytky a tydle nesmysly :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 to je šumák protože ve skříni už mám skoro kolem 1000 her :D takže to by stejně nepomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Říjen 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Aha :-D jsi nějaký blázen :-D nemyslím to vůbec špatně :-D [emoji106] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 http://navodycesky.blogspot.cz/p/moje-sbirka.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Říjen 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Wow ... Hannah Montana? :-D ty jsi koupil všechny hry co vyšly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 do těch mám ještě míle daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Listopad 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2014 image uploading Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 Plátno je super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 platno je parada, je to chce extra mistnost nebo manzelku, ktera mi dovoli vymalovat na cerno. Od te bile se vsechno odrazi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.