Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravím,

Napadlo mě oživit VITA scénu herními eventy. Pokud bude zájem budu organizovat multiplayer hry. V domluvený čas vám pošlu pozvánku do PARTY 10 minut před začátkem eventu. Jako první event jsem vybral nejhranější hru killzone mercenary, ale budu organizovat i jiné hry, které mám.

(tedy pokud bude zájem)

Event č.1 přihlášených hráčů 1/8

http://www.imghosting.cz/images/11kzmatch1.png

Nechci aby to byl jen obyčejný event proto do hry věnuji PSN voucher v hodnotě 500 KČ!!! A jak voucher vyhrát?

97playstation_live_cards.jpg

Pravidla:

(platí jen pro hru killzone mercenary)

Limit soutěže o voucher je prvních 6 HER za herní event!!! 7 má hra již body nepřidává.

Bod 1

mod_ Guerrilla Warfare

První hráč z vítězného týmu obdrží 1 bod kdo první dosáhne 10 bodů vyhrává voucher!

mod_Mercenary Warfare

První hráč obdrží 1 bod kdo první dosáhne 10 bodů vyhrává voucher!

mod_Warzone

První hráč z vítězného týmu obdrží 1 bod kdo první dosáhne 10 bodů vyhrává voucher!

Bod 2

Bod 1 platí pouze v případě je-li na ZAČÁTKU kola alespoň 6 přihlášených lidí.

každý kdo byl první si vyscreenuje závěrečný screen (není podmínkou) (pojistka pro případnou reklamaci)

Na závěr

Jakmile první hráč dosáhne 10 bodů posílám vyfocený platný kod k nabití playstation store peněženky v hodnotě 500 KČ a to do 7dmi kalendářních dnů od vzniklého nároku na výhru.

O body se budete hlásit v soukromé zprávě na PSN nicku Honza222_VITA a to nejpozději do 48 hodin od získaného bodu ( na pozdější přidání bodů již nemusí být brán zřetel). Aktuální pořadí se budu snažit dát v editaci pod soutěž.

Úprava pravidel soutěže vyhrazena zadavatelem.

---------------------------------------------------------------------

Touhle soutěží bych chtěl spíš motivovat lidi než hrát jen o ceny. Pokud se vám eventy budou líbit můžete se stát sponzorem.

Díky za přečtění a doufám, že se zučastníte ;)

Aktualizace bude probíhát jen zde!!!! http://ps-vita-magazin.cz/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=801

Upraveno uživatelem Honza222
Odesláno

Zdravím, protože se minulý týden zúčastnili všichni kdo se přihlásili (jeden se omluvil) budeme hrát KILLZONE MATCH ve stejnou dobu. herní mod bude upřesněn v party podle počtu hráčů. Tak jsem přihlašte! Těším se na vás :)

Další herní event se bude konat v SOBOTU 18.10 2014 v 16 hodin

43matchkz_18_copy.png

update jen zde: http://ps-vita-magazin.cz/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=801

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu