DarkVoid Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 Hrajete někdo Iron Banner? Mam rank 2, ale u Lorda se mi nezobrazuje chest armor a arm armor, tak jestli se mam snažit i na rank 3. Myslel jsem, že to tam bude vše a jen se mi to pak odemkne. Například shadery tam mam oba od začátku s tím, že ten druhý se odemkne až na ranku 3. Díky za odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 Iron banner nehraju. Ale bude to bug, něco podobného se mi stalo u frakce New Orbit, u mě stačilo restartovat hru a ty věci se mi odemkly. Teďkom něco pro pobavení, proč je Iron Banner k smíchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkVoid Odesláno Říjen 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 Tak jsem to vypnul a zapnul a objevili se mi jen rukavice, chest armor zatim nic :D Jinak jj, toho je plnej net, ale je mi to docela fuk, ja chci ty věci, ne se porovnávat s ostatnímá. Je to pro mě jen prostředek jak se dostat k tomu armoru a jelikoz jsem lvl 24, tím líp pro mě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.