DarkVoid Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2014 Hrajete někdo Iron Banner? Mam rank 2, ale u Lorda se mi nezobrazuje chest armor a arm armor, tak jestli se mam snažit i na rank 3. Myslel jsem, že to tam bude vše a jen se mi to pak odemkne. Například shadery tam mam oba od začátku s tím, že ten druhý se odemkne až na ranku 3. Díky za odpovědi :) Citovat
Assassin Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2014 Iron banner nehraju. Ale bude to bug, něco podobného se mi stalo u frakce New Orbit, u mě stačilo restartovat hru a ty věci se mi odemkly. Teďkom něco pro pobavení, proč je Iron Banner k smíchu. Citovat
DarkVoid Odesláno Říjen 12, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2014 Tak jsem to vypnul a zapnul a objevili se mi jen rukavice, chest armor zatim nic :D Jinak jj, toho je plnej net, ale je mi to docela fuk, ja chci ty věci, ne se porovnávat s ostatnímá. Je to pro mě jen prostředek jak se dostat k tomu armoru a jelikoz jsem lvl 24, tím líp pro mě :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.