benwitch Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 Hojda chcem sa optat, nedelo sa neco s PSN cez vikend? Este ve stvrtek som delal platbu a v pohode a vratim sa po vikendu a nefacha mi to z neznameho duvodu. Mam visu electronu a expirace az za rok. Nema nekdo stejny problem? Abo neresil to tu uz nekdo? Jo a karta je normal funkcni akurat psn nefacha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 nemas nastaven nizky limit pro platby pres net? Me to taky neslo navysil sem limit a slo to hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benwitch Odesláno Říjen 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 Zdar ee ... som sa docetl v sony faq ze neakceptuju uz electron visu tak asi proto kazdopadne uz sa mi dela embosovana karta tak len pockat tyden :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 Ja mám ps+ ale ten driveclub tam stále není tak jsem musel hrát spelunky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.