pmsgcz Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 Ahojte nevite nekdo prosim jak zprovozit DLC Bad Bood? Hra mi rika ze bez TU mi dlc nepujde, ale zadne TU hra ke stazeni nema....nejaka rada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brudy Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 Jasně, že má TU, když ti to i samotná hra "říká" :) http://www.xbuc.net/browse/?search=Watch+Dogs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmsgcz Odesláno Říjen 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2014 po procisteni se mi uz nabizeji, jenze, kdyz zvolim jakykoliv tak hra spadne s tim ze je to nekompatibilní verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
House Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 A mas oboje ve stejnem jazyce?...ja mam stazeny watch dogs nejaky patchnuty bo co a kdyz jsem chtel zapnout nejakej dodatek tak me to taky spadlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.