AlexXx Odesláno Říjen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2014 uz mi nejakou dobu lezi nezprovozeny iphone na stole, uz to jde nebo neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2014 Nezprovozneny? Myslis kradeny? Nejde a je jedine dobre, ze to nejde ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Říjen 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2014 :D beztak to jde vsecko jde... kradeny neni co ja vim, proste jsme se knemu dostal a chci ho zprovoznit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 geobbu Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Nepůjde. Jedna z výhod uzavřeného systému. Jediná možnost je přihlásit se pod Apple ID, který je v zařízení a odblokovat ho sám. Žádné kličky neexistují, tohle není Android. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bman2 Odesláno Prosinec 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=bx6GWL3L4dc Prolomení blokace na Icloud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Prosinec 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 nejde mi to spustit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
AlexXx
uz mi nejakou dobu lezi nezprovozeny iphone na stole, uz to jde nebo neco?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.