Jindrous Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 ahojte jde připojit na usb klavesnice a myš a pak toto použít u některých her? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 F.a.n.o Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 ahojte jde připojit na usb klavesnice a myš a pak toto použít u některých her? Proboha, proc by jsi to delal? Vzdyt ten ovladac je uzasnej... Ja jsem ze zacatku s tim ovladacem trochu zapasil a nadaval, ale behem par hodin si na nej zvyknes a zjistis, ze je to lepsi, nez nejaka klavesnice a mys!!! 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 Ten ovladač je fakt super. Zkoušel jsem ho v electroworldu a nemohl jsem odtrhnout od Halo 3. Do toho ovládání jsem se zamiloval :). Nemůžu se dočkat až to budu mít doma, sbohem myši a klávesnice :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 http://www.xboxline.com/xbox-360-prislusenstvi/kabely/-/xfps-360-xbox-360/5687.html ale je pravda ze je to zbytecnost...ovladac je proste ovladac... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 Jestli čtu dobre tak to jde i na ps2? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 ne jde tam pripojit ps2 ovladac a hrat snim na xboxu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 ne jde tam pripojit ps2 ovladac a hrat snim na xboxu... aha.Chtel jsem na ps2.Tak me jen tak napadlo:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 na ps2 jde taky klávesnice a myš...kámoš to měl....ale můžete mi proboha někdo říct....proč budete mít na konzoli klávesnici a myš?od toho je to konzole...navíc ovládání je už tak super dořešené ....a rychlost míření v FPS hrách je super...ne jak za dob PS1 :) třeba takový MOH :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jindrous Odesláno Prosinec 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 No hlavně jde o to,že jsem zvyklý hrát na pc hlavně střílečky tak bych možná kvůli ovládání uvítal možnost zkusit zahrát si na xboxu střílečku´klávesnicí a myší.Je to asi jen zvyk,ale ovládání stříleček typu Unreal Tournament,Call of Duty,Medal of Honor atd. kde je rychlá akce mi zatím moc nesedne,jsem zvyklý mířit rychle myší a šipkama chodit - ostatní hry jsou OK. Nechce se mi draze ugradovat PC abych tam rozjel ty náročné hry na grafiku,když ty hry XBOX360 zvládne v pohodě. Máte někdo USB klávesníci a myš?zkuste to,moc by mě to zajímalo,díky. ještě k odkazu výše od Aleška by mě zajímalo jestli ten adaptér neslouží pouze pro ovládání myší + klávesnice pouze v system menu ale jestli je možné ovládat hráče přímo ve hře...ted jsem si ten adaptér prohlédl, a nevidím důvod ho koupit když má xbox 2x USB kam se snad klávesnice + myš připojit dá /?/ Já mám m + k jen s koncouvkou PS2 :-( tak kdo má s usb tak to pls zkuste díky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 Do USB konektoru přímo na Xboxu jde připojit klávesnice, ale ovládá se s ní jenom menu xboxu, můžeš tak psát pohodlně zprávy, ale pokud se nepletu, tak hra, která by podporovala klávesnici žádná nevyšla. Tím adaptérem můžeš ovládat normálně hry. Jenom se nadefinují tlačítka z gamepadu na tlačítka na klávesnici a myši a jde to, ale co jsem četl, tak je to prej dost příšerný. Skoro se na tom nedá hrát, jediná hratelná hra je Halo 3, ale i u toho kazí dojem to, že myš se pořád trhá. Prostě konzole nikdy nebude počítač a měli by jsme za to být rádi. Na gamepad si každej za chvilku zvykne, pak už ani nebudeš chtít jinak, protože gamepad k 360ce je bezkonkurenční :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jindrous Odesláno Prosinec 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 OK tak kašlu na k+m a budu se snažit sžít se střílečkama na gamepadu,snad to bude v pohodě,určitě je to jen o zvyk a o přechod z pc na xbox360... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 na to se dá říct jediné pokud chceš do konzole cpát klávesnici a myš...tak si radši upgradni pc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 creAtive1468621477 Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 S gamepadem nikdy nemuzes davat takovy fragy jako s mysi.... Kdyby byly FPS na Xku hratelny s mysi hned bych do toho sel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jindrous
ahojte jde připojit na usb klavesnice a myš a pak toto použít u některých her?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts