vyleve Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Ahoj ráda bych poprosila o radu. Koupily jsme si pro malého U-Drav a museli jsme hacknout wii bohužel se nám některé hry nechcou načíst a bud se nám to kousne nebo to načte domovskou stránku poradte mi prosím co s tím.Díky za odpověd.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leinad Odesláno Prosinec 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2014 Mám stejný problém, některé hry to nenačítá. Nepomůže ani změna IOS u hry. Není to špatným USB leaderem, můžu nainstalovat ještě jeden? Vyřešila jste už ten problém? Dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vyleve
Ahoj ráda bych poprosila o radu.
Koupily jsme si pro malého U-Drav a museli jsme hacknout wii bohužel se nám některé hry nechcou načíst a bud se nám to kousne nebo to načte domovskou stránku poradte mi prosím co s tím.Díky za odpověd.:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.