vita97 Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Zdravím, potřeboval bych pomoc. Je nějaký způsob, jak dostat internet do Xboxu pomocí kabelu, mám- li k dispozici jen notebook s Wi-fi? Mám Xbox Arcade a tak nemám v Xboxu wi-fi přijmač. Vím, že se dělá ten externí do USB, ale ten mi přijde drahý. Z notebooku kabelem do xboxu (něco jako hot-spot, ale kabelem). Šlo by to nějak? Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 A ty neumíš z routeru zapojit kabel do xboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vita97 Odesláno Říjen 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 (upraveno) No, to jsem zapomněl dodat. To bych musel přes táhnout celý byt. Tak jestli je jiné řešení, byl bych rád. Upraveno Říjen 17, 2014 uživatelem vita97 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eventai Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Řešením je vytvořit most mezi wifi kartou a síťovou lan kartou. Bohužel toto řešení funguje jen při zapnutém pc a odezvy bývají dost vysoké takže toto řešení brát jen jako dočasné. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vita97 Odesláno Říjen 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Byl bys tak hodný a poslal mi nějaký návod prosím ? zkusil bych to než natáhnu kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eventai Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 Ještě se zeptám jaký máš OS na pc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vita97 Odesláno Říjen 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2014 Win7 64 bit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eventai Odesláno Říjen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2014 Jdi do ovládacích panelů dej zobrazit podle: velké ikony -> pak centrum síťových připojení a sdílení -> změnit nastavení adaptéru -> označit wifi kartu a síťovou lan kartu kliknout pravým a dát přemostit připojení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wican Odesláno Listopad 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 Já bych to osobně řešil koupením AP/Routeru a připojil bych ho přes Lan do Xboxu a přes Wifi ke stávajícímu routeru a nastavil spojení jako Bridge. Jednoduchý, elegantní ;-) Mám doma takhle připojenou TV k internetu a chodí to bez problémů a hlavně nemusím řešit zapnutý pc ;-) Nejlevnější je asi tento: http://www.alza.cz/tenda-n3-d291613.htm Ale vzhledově, prakticky a funkčně mám nejlepší zkušenosti s TP-Linkem: http://www.alza.cz/tp-link-tl-wr720n-d340699.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.