Panther Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 Má tady někdo minecraft? Hledám slušného spoluobčana :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 Mam na xboxu...:D ale za tyden si pujdu koupit asi PS4, takze kdyby ta PS4 verze nabidla neco vic nez ta na xbox, tak koupim, ale nejsem si teda jistej...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 19, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 Kup ho nikdo ho nechce hrat pry ze to je pro deti -..- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 No jen pokud nabidne vic jak xbox 360 verze...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Říjen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2014 ja hom mam s kamosem... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machalcz Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 Mám na PS4 a také jsme začali hrát s kámošem. Proti PC verzi má ale konzolová verze jednu děsně ♥♥♥♥♥ní nevýhodu. Server a tudíž i svět neběží nikde "venku", ale vše frčí na konzoli toho, kdo hru založil. Takže vypne se "host" a nikdo jinej si ten svět nezahraje :/ To je dost hloupé, když třeba kámoš chce hrát a pokračovat ve stavění a já zrovna nejsem doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HurricaneSix Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Jo já to hraju.. PSN ID: HurricaneSix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Čau,já občas zahraju ale jen kvuli platine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.