Predator5552 Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 Ahoj. Hledal jsem na netu a nikde jsem nenašel jednoznačnou odpověď. Má nebo nemá Xbox One regionální zámek. Chtěl bych objednat hry z USA a nejsem si jist. Xbox One budu teď kupovat ještě ho nevlastním. Někde píšouz že má jinde že ne. Moc dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadyson Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 Pokud vím tak by neměl mít regio-lock viz http://games.tiscali.cz/tema/konzole-xbox-one-a-hry-pro-ni-nebudou-mit-regionalni-zamek-63738. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 Není zadny regionalni zamek jako to třeba bylo u DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Predator5552 Odesláno Říjen 20, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 Články jsem četl, ale v květnu 2013 všude píšou že zámek je a v září že už ne. Nikde u Microsoftu ani jinde jsem však nenašel oficiální vyjádření. Na české stránce Xboxu ani na Anglické. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Říjen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2014 Zkus zavolat do help centra tam Ti to reknou. Ale jak rikam nemá zadne uzamknuti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.