fmfrost Odesláno Říjen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2014 Dobrý večer Když se snažím nainstalovat Content Manager Assistant tak to napíše The files for installation requirement Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package could not be found. The installation will now stop. This is probably due to a failed, or canceled download. Reinstalovat Microsoft Visual C++ už jsem zkoušel a nic. (v pc mám win. 8.1) Můžete někdo poradit co mám dělat? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fmfrost Odesláno Prosinec 9, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2014 Nikdo neporadí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fmfrost
Dobrý večer
Když se snažím nainstalovat Content Manager Assistant tak to napíše
The files for installation requirement Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package could not be found.
The installation will now stop. This is probably due to a failed, or canceled download.
Reinstalovat Microsoft Visual C++ už jsem zkoušel a nic.
(v pc mám win. 8.1)
Můžete někdo poradit co mám dělat?
Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.