pesa Odesláno Říjen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2014 Cau chci se zeptat jestli jsou pripojit ty sluchatka od sony co jsou k ps4 taky k pc pres bluetooth ? Pripadne jestli nekdo nevite o nejakych "hernich" sluchatkach bezdratovych co by sli k ps4 a pc za nejakou lidovou cenu (3k), diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pesa Odesláno Říjen 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2014 Poradi nekdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike03 Odesláno Říjen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2014 Tak ty goldy udajne a potom se mi libej tritton kunai bezdrat. U nas jsem je ale jeste nevidel. Cekam, kdy se objevi v cz eshopech a hned objednavam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spleskin Odesláno Říjen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2014 Tak goldy mě na ntb šly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 donnybsc Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 a jak jsou na tom s kvalitou atd. vyplatí se koupit? Nebo v té cenně jsou lepší kousky? Děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jitus Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 Jsou super. Používám je sice jen na hry a chat a tam mi naprosto vyhovujou. Můžu fakt doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 donnybsc Odesláno Listopad 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2014 (upraveno) Ahoj asi pujdu do těhlech fakt se mi líbí, určitě jsou na tom srovnatelně možná lepší než od sony ne? http://www.alza.cz/kingston-hyperx-cloud-headset-d1469962.htm?kampan=adpla_produkty_reproduktory&gclid=CjwKEAiAtNujBRDMmoCN46aB8noSJAC7SYv729wUn8_5NWA9Ms_DJHcWGU6ulc7ximaFyIlN2DSJWBoC0iDw_wcB a nebo tyto tak babo raď :-) https://www.mall.cz/domaci-sluchatka/audiotechnica-ath-t500?v=502952&utm_source=heureka.cz&utm_medium=cse&utm_campaign=ED&utm_content=domaci-sluchatka&utm_term=502952 No ale ta audio technika bude asi o nekolik stupnu vyse, ze? Upraveno Listopad 27, 2014 uživatelem donnybsc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike03 Odesláno Listopad 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2014 Me se u tech audiotechnica nelibi ty desny obruce [emoji2]. Sel bych do tech od sony nebo tritton (mad catz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 donnybsc Odesláno Listopad 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2014 jenze po zvukove strance se ani jeden na audiotechniku nechytá a to jak pro hudebni zvuk tak pro herni. DU do nich ale dik za tip ten tritton vubec to je mimo ligu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike03 Odesláno Listopad 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2014 Jak mino ligu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 donnybsc Odesláno Listopad 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2014 no blbš řečeno, chtěl jsem říct spíš, že by mi nevyhovovaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pesa
Cau chci se zeptat jestli jsou pripojit ty sluchatka od sony co jsou k ps4 taky k pc pres bluetooth ? Pripadne jestli nekdo nevite o nejakych "hernich" sluchatkach bezdratovych co by sli k ps4 a pc za nejakou lidovou cenu (3k), diky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.