lukesson1 Odesláno Říjen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2014 Zdravím, mám playstation 4 a stereo bedny 2.0 Creative gigaworks T20 (ty mají 3.5mm jack audio výstup že). PS4 umožňuje pouze optiku, nebo HDMI a můj dotaz zní, zda je možné použít na provoz stereo beden toto zařízení: http://www.alza.cz/fiio-d03k-taishan-d419215.htm Dále také prosím poraďte, jak to pak nastavit v systému PS4 (PCM?). Díky Lukáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 donnybsc Odesláno Říjen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2014 Ahoj jj je to možné mám ho asi týden a funguje skvěle doporučuji ano ale jedna věc co se nikde nepíše ta mašinka neprevede dts ani nic podobného takže na tv vypnes reproduktor nastavis pcm a je to. Jo a do repra ten Jack to musíš mít jedině vstup. Nevím na co by z repro šel výstup. A nezapomen si koupit optický kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 donnybsc Odesláno Říjen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2014 No a v Playstation nastavis zvuk mimo hdmi a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukesson1 Odesláno Říjen 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2014 Ahoj, moc díky za odpověď. Asi jsem se špatně vyjádřil. Z těch beden vede prostě 3.5 jack, který redukuji na klasický RCA (čevená bílá). Popletl jsem vstup a výstup:). Optický kabel jsem si již zakoupil spolu s konvertorem. Takže ještě jednou díky a doufám, že v PS4 vše najdu a nastavím:)..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rodier Odesláno Říjen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2014 Levnejsi moznost je tohle http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-wholesale-10PCS-lot-active-hdmi-to-VGA-converter-cable-with-chipset-male-to-female/1018110477.html?s=p pouzilva jsem neco podobnyho u WiiU ktere ma taky jen HDMI a pohoda. U PS3 mi to ale blblo.. tezko rict jak by to frcelo u PS4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukesson1 Odesláno Říjen 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2014 No, já chtěl raději vsadit na jistotu. Konzole je na cestě, hned jak dorazí, tak dám vědět, jak to funguje. Ale doufám, že jo, protože to stálo 800,-.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 donnybsc Odesláno Říjen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2014 Neboj se taky jsem byl na pochybach ale funguje to krásně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukesson1 Odesláno Říjen 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2014 Díky moc. A ty máš taky analog. stereo bedny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 donnybsc Odesláno Říjen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2014 no já mám domácí kino do kterého mohu dat analogický signal digitalni ne. Tak jsem po pár pokusech koupil toho taishana a jede to jak víno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukesson1 Odesláno Listopad 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 Tak sděluji, že s adaptérem vše perfektně funguje. Zvuk se linul z beden ihned po prvním spuštění konzole, ani nebylo třeba nic nastavovat. Zvuk je krystalicky čistý, žádný tlumený zvuk, jako jsem někde v diskuzích vyčetl, že Taishan způsobuje. Dokonce mi připadá, že zvuk zní lépe a hlasitěji, než na staré konzoli. Úžasná věcička. Díky všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 donnybsc Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 Jj je to super věc už jsem myslel že se neozves Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lukesson1
Zdravím,
mám playstation 4 a stereo bedny 2.0 Creative gigaworks T20 (ty mají 3.5mm jack audio výstup že). PS4 umožňuje pouze optiku, nebo HDMI a můj dotaz zní, zda je možné použít na provoz stereo beden toto zařízení:
http://www.alza.cz/fiio-d03k-taishan-d419215.htm
Dále také prosím poraďte, jak to pak nastavit v systému PS4 (PCM?).
Díky Lukáš
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.