Typen Odesláno Říjen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2014 Cau koupil jsem si infamous ss ve speciální edici, ale hra byla je takovém papírovém obalu, tak jsem si koupil originál plastový obal a chtěl jsem se zeptat jestli by mi někdo nenaskenoval Obal v češtině..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Říjen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2014 Pokud to nemusí být v CZ tak tady to máš : http://www.freecovers.net/view/1/7e565f32be95b29ceb4ac545250370e3/Infamous__Second_Son-back.html :google: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typen Odesláno Říjen 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2014 diky, ale chtěl bych spíše v cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typen Odesláno Říjen 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 ještě jsem se chtěl zeptat jestli neznáte nějaký program, který by vytiskl obal ve správném formátu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.