RakovinaRohu Odesláno Říjen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2014 Nazdar všem, kdo hraje na vysočine piště ID (RakovinaRohu) Nebo zde můžem prodávat a měnit osobkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalikCZ Odesláno Leden 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2015 (upraveno) ID - Sakkalik, Jihlava Upraveno Březen 10, 2015 uživatelem SakalikCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Leden 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2015 Jsem uplne na ruzku tak se snad muzu taky zaradit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Leden 26, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2015 Jsem uplne na ruzku tak se snad muzu taky zaradit :D Janý, a já myslel že už je to tady mrtvé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martanmares Odesláno Leden 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2015 XmazanekX - bydlím kousek od Jihlavy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Leden 26, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2015 XmazanekX - bydlím kousek od Jihlavy ;) Přidám si tě, taky bydlím kousek od Jihlavy:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlady Odesláno Březen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2015 Dlady107 Jihlava :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy00 Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 Koudy00105 - Moravské Budějovice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 Roman113 - Velké Meziříčí ale v Jihlavě jsem taky každou chvilku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viitaz Odesláno Srpen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2015 (upraveno) Syndr0xCZ , kousek od Jihlavy :) Hraju Battlefield 4, Bloodborne, Far cry 4, Last of Us a Gta V ;) Upraveno Srpen 24, 2015 uživatelem syndrox přidány hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Hermes Herman Odesláno Srpen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2015 Třebíč Nick: hermes363 Hry: gta v, the Last of US remastered, project cars, dying Light, zaklínač 3, driveclub, knack, far cry 4, alien isolation, minecraft, the crew Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Srpen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2015 zdravím přidejte si mě :) Jsem kousek od Jihlavy. Nick : BioToXx23 Hraju: War Thunder,Loadout, dále Infamous,Killzone,AC BF. Do budoucna: The Division,Plants vs Zombies 2 Rád časem vyměním hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Září 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2015 Zdar, zbavuju se nějakých starších her, kdyby někdo chtěl osobkou na vysočině Zaklínač 3 - prodáno Diablo 3 - prodáno Watch dogs primární zaklínač 3 + Expasion pass (cz store) secundární FIFA 16 CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 Někdo na The Crew ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Listopad 11, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2015 Mám na prodej Zaklínače a Uncharted kdyby někdo chtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.