aaischa Odesláno Říjen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2014 (upraveno) Zmáknul někdo všecky ? až do toho housenkovýho levelu mě to bavilo a bylo to fajne , mimo toho zrnění v toad story levelu, ale když se to rozkostičkuje tak že člověk nic nevidí... to už mi pripadá fakt dost jetý... dost to kazí můj dojem z hry, všecko ostatní super, ač občas dost těžký, tak tohle je totálně zabíjácký... skoro z toho bolej oči, hudba super, ale ta hratelnost.. podle hudby to vubec nejde, vubec to neni na skakani trbea na basy nebo cokoli jinyho EDIT: tak hotovo ale po takový době :D víc vzteku jak potěšení... občas hudba vůbec nevede Upraveno Říjen 25, 2014 uživatelem aaischa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2014 Jo, u těchhle levelů jsem se taky pěkně vztekal:D Ale dal jsem to nakonec všechny8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sh11m11 Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Ono se to dá nacvičit podle normálních levelů a pak to jde lehce celkem, pěkná byla ta poslední level "Grannies...". Já mám 700/700 + všechny zlaté poháry a sháním někoho, s kým bych mohl soutěžit v "čelendžích" pro trofej "Poraz 30x...". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.