aaischa Odesláno Říjen 25, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2014 (upraveno) Zmáknul někdo všecky ? až do toho housenkovýho levelu mě to bavilo a bylo to fajne , mimo toho zrnění v toad story levelu, ale když se to rozkostičkuje tak že člověk nic nevidí... to už mi pripadá fakt dost jetý... dost to kazí můj dojem z hry, všecko ostatní super, ač občas dost těžký, tak tohle je totálně zabíjácký... skoro z toho bolej oči, hudba super, ale ta hratelnost.. podle hudby to vubec nejde, vubec to neni na skakani trbea na basy nebo cokoli jinyho EDIT: tak hotovo ale po takový době :D víc vzteku jak potěšení... občas hudba vůbec nevede Upraveno Říjen 25, 2014 uživatelem aaischa Citovat
pilulkin Odesláno Říjen 25, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2014 Jo, u těchhle levelů jsem se taky pěkně vztekal:D Ale dal jsem to nakonec všechny8) Citovat
Sh11m11 Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2014 Ono se to dá nacvičit podle normálních levelů a pak to jde lehce celkem, pěkná byla ta poslední level "Grannies...". Já mám 700/700 + všechny zlaté poháry a sháním někoho, s kým bych mohl soutěžit v "čelendžích" pro trofej "Poraz 30x...". Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.