england74 Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Zdravím Prosím o radu pokud se chci dostat na obchod ps store tak se nic neděje objeví modrá stránka a nic. Systém poté nejde ani vypnou jak z toho ven děkuji. Ps odkaz níže jsem nepochopyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Ahoj, mám stejný problém. Taky mi to zamrzne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
england74 Odesláno Říjen 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Tak fakt nevím.Pomůže tovární nastavení, nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikesz Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 také stejný problém. Začalo se to objevovat poměrně nedávno. Zkoušel jsem aplikaci vymazat a znovu stáhnout (zajímavé, že při vymazání mi to ukazovalo velikost něco přes 110 MB; po novém stažení už má Store jen pouhých 57 MB), ale nepomohlo to. Vzhledem k tomu, že jsem o problému četl i v anglicky psaných diskuzích, to vypadá na softwarovou botu. Možná je to problém výhradně určitých verzí systému PS3. Já mám SuperSlim. Co vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmenn Odesláno Listopad 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 Já mám slim a mam naprosto stejný problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Listopad 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 (upraveno) Po včerejším updatu store funguje. Upraveno Listopad 1, 2014 uživatelem saza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmenn Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Mohu potvrdit, mě už také funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.