Tomx99 Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 zdarec , zasekl sem se v této hře hned na začátku u toho tréninku , jak musím závoďit s tím chlápkem... nevím jak na to... kdyžtak napište buď jak na to , a nebo sem napište a já sem Uploadnu ten save... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 Taky jsem měl problém, musíš co nejvíc často používat zrychlení toho koně ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 zdarec , zasekl sem se v této hře hned na začátku u toho tréninku , jak musím závoďit s tím chlápkem... nevím jak na to... kdyžtak napište buď jak na to , a nebo sem napište a já sem Uploadnu ten save... ja ti doporucuji to sehrat sam - hra je dal docela tezka a hodi se to umet:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Prosinec 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 Taky jsem měl problém, musíš co nejvíc často používat zrychlení toho koně ;) to delam dost , ale von me bud chcypne a nebo ho necham chvilku a von se vyleci ale pomale :roll: ja ti doporucuji to sehrat sam - hra je dal docela tezka a hodi se to umet:D ok dneska to budu zkouset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Prosinec 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 už to mám hotovy....uf... na podruhy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.