Pavel Krejčí Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 zdravím,rád bych se zeptal jestli někdo neměl stejný problém jako já.jakmile ve vyhledávači zadám jakoukoliv adresu napíše mi to page canot be dyspleyed.vůbec netuším co s tím.nemůžete mi poradit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ghost Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Mám ten samej problém,ale na netu třeba jen u Seznam.cz ....Centrum.cz mi šlo. Co se týče PS Store,tak jako další....naskočí lišta na hoře a kousne se PS,nebo se mi 3x stalo to,že to skočilo zpět do menu PS,ale spíše se to seká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pavel Krejčí Odesláno Říjen 29, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 jj,mám přesně to samý co ty,netuší někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 čekat na opravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pavel Krejčí
zdravím,rád bych se zeptal jestli někdo neměl stejný problém jako já.jakmile ve vyhledávači zadám jakoukoliv adresu napíše mi to page canot be dyspleyed.vůbec netuším co s tím.nemůžete mi poradit ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.