flesh light Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Píšou,že to lze hrát v 1 hráči jako single...já to stáhnul a když vlezu do hry nic nevidím?To je v tom PREMIUM nebo to je jako samostatný singleplayer?Kde to mám hledat ve hře? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dory218 Odesláno Listopad 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2014 Je to jenom dlc kde jsou 4 multiplayerové mapy. Single je jenom v zakladní hře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Listopad 3, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2014 Aha,díky za odpověd.Tak jsem vyhodil 400kč už nikdy ty jejich rozšíření nekoupím,prodávají tam samé nesmysly čepice,trička,hrníčky snad i tužku s logem a singlepayer žádný. Asi proto to mají tak nepřehledně dělané aby někdo naletěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.