teedy Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Ahoj,jde nějak změnit avatar u jména na jiný než jsou na výběr na psku. Myslím tím jestli je možné si nahrát vlastní obrázek,nebo i někde stáhout jinou sadu než je v konzoli?Koukal jsem že někdo má třeba jen vlajku,ale jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luba1468624240 Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Profilový obrázek můžeš mít jaký chceš. Nejjednodušší je to změnit přes mobilní aplikaci Playstation. Klikneš v pravém rohu na avatara, vybereš profile, edit profile a change profile picture. Ale určitě to půjde stejným způsobem i v menu konzole, to jsem ale nezkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 teedy Odesláno Listopad 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 (upraveno) Profilový obrázek můžeš mít jaký chceš. Nejjednodušší je to změnit přes mobilní aplikaci Playstation. Klikneš v pravém rohu na avatara, vybereš profile, edit profile a change profile picture. Ale určitě to půjde stejným způsobem i v menu konzole, to jsem ale nezkoušel. Jak jednoduchý ... Upraveno Listopad 2, 2014 uživatelem teedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jfilip47 Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Normálně si tam najedes a zmenis si ho jak jednoduché !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shark88 Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 zdravím, změnil jsem si profilový obrázek, ale jak změním avatar aby byl vidět třeba i při multiplayeru v DriveClubu? Mám tam pouze jen ten klasický od PS4. jsou na ten avatar nějaké požadavky jaké má splnovat - velikost, formát atd.? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike03 Odesláno Srpen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2015 Profilovku mam zmenenou pomoci PS aplikace v mobilu, ale puvodni obrazek, ktery jsem si nastavoval pri vytvareni PS uctu mi zmenit nejde. Zkratka u real name mam obrazek, ktery jsem si zvolil pres mobil a u prezdivky mam neustale obrazek altaira (viz. ID dole). Nevite jak tohle zmenit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
teedy
Ahoj,jde nějak změnit avatar u jména na jiný než jsou na výběr na psku. Myslím tím jestli je možné si nahrát vlastní obrázek,nebo i někde stáhout jinou sadu než je v konzoli?Koukal jsem že někdo má třeba jen vlajku,ale jak na to?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.