kody333 Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Cau prehraje mi ps4 z pevneho disku film v mkv nebo avi? Dekuji za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 2, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Ano , po novem updatu 2.0 uz tohle funguje . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 (upraveno) Jsi si jistý ? Nikde jsem o tom nečetl. Upraveno Listopad 2, 2014 uživatelem Mušák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 2, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Tak to nevim , prave mi to rikal bracha , ja se ted ke konzoli dlouho nedostal , moc prace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Právě po updatu na 2.0 funguje pouze hudba. Ještě jsem nový fw nevyzkoušel, mám konzoli na reklamaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 2, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Zitra odpo se k tomu snad dostanu , tak sem dam kdyztak vedet . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kody333 Odesláno Listopad 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Zitra odpo se k tomu snad dostanu , tak sem dam kdyztak vedet . cau prosimte dej mi kdyztak vedet ja mam 1terovy disk tak ze bych si to poustel pres ps4 ,myslis ze by to slo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sh11m11 Odesláno Listopad 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2014 Nefunguje to. Jen hudba z USB. .mkv jede po novém update na XBOX ONE, ale to jsme asi nechtěli slyšet :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba.s Odesláno Listopad 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2014 hlavně v jakym formatu ps4 pracuje v FAT 32 nebo NTFS ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kody333
Cau prehraje mi ps4 z pevneho disku film v mkv nebo avi?
Dekuji za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.